2011. november 27.

Válaszd a TUDATOSAT: táplálkozás, Pilates!

Ahogy közeledik a karácsony, vagyis a nagy evések ideje, minden női lap gyors diétákkal és csodafitnesz-gyakorlatokkal van tele. Minden nőben benne van a kíváncsiság és a remény, hogy talán most megmondja valaki a "tutit", amitől álom-alakom lesz és karácsonykor sem hízom 5 kg -ot. Az esetek többsége sajnos hízással, jojó effektussal és depresszióval végződik, mert ki tudna ellenálni a bejglinek és a szaloncukornak.
A válasz pedig sokkal egyértelműbb és egyszerűbb, mint ahogyan azt elképzeljük: MÉRTÉKLETESEN ÉS TUDATOSAN.... de mit is? ...vásárlást, ételkészítést, táplálkozást és mozgást!

Megettél egy zacskó szaloncukrot?----ejnye! Miért vetted meg? :-) Nagy a kísértés, de ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Azt is gyakorolni kell, hogy elmenj a hatalmas szaloncukor-hegyek mellett az áruházban. Nyugi! Nekem is belekerült egy pár évembe:-) Épp ma találtam meg egy utolsó original tavalyi szaloncukros csomagot egy dobozban.....jól elsikerült rejtenem magam elől!:-)
Ha nem mondasz le, az sem baj, csak tudd a mértéket! Okosabb, ha te készítesz egészséges finomságokat!

Tudatos életmódhoz pedig tudatos mozgás jár! A Pilates módszert érdemes az alapoktól megismerned, ahogyan az étel összetevői mutatják meg annak minőségét. Az alapórán megtanulod a legfontosabb elveket: 
- Koncentráció
- Kontroll
- Erőközpont
- Légzés
- Áramlás
- Pontosság

 
A következő lépcsőfok a gyakorlatok magasabb szintű elsajátítása a már ismert elvek tudatosítása következményeként. Ezen a középhaladó/haladó órán ismerjük saját határainkat, testünk jelzéseit, izmaink működését.  
Az intenzívebb órákon gumiszalagot és softball labdát is használunk.

Ha bizonytalan vagy, melyik órát válaszd, írj, segítek! A kezdő órát szerdánként 18 órától, a középhaladó/haladó órát kedden és csütörtökön próbálhatod ki! További infókat a jobb oldali sávban találsz!
Legyen szép heted!
zsu

2011. november 20.

Ádventi meglepetés: Pilates akciós órák!

Kezdődik lassan a karácsonyi készülődés. Ilyenkor érdemes heti ütemtervet készíteni, melyben a legalább két alkalom mozgást is beleírjuk. Ennyi kell, hogy ne őrlődjünk fel teljesen a stresszes, hajszolt munkában és az azt követő ünnepi beszerzési körút testi-lelki fáradalmaiban. 

Ádventi meglepetésként gyertek el a szerdai kezdő/újrakezdő órára ketten kedvezményes áron december 21-ig, akár öt alkalommal. A kedvezmény már november 23-tól érvényes! A koncentrált izommunkáért a test és a szellem is hálás lesz. Kitisztulnak a gondolataid és az év vége előtti nagy elhatározásaidat már most megalapozhatod!  

A kedvezményről a jobb oldali Árak menüpontban találsz bővebben! Kérlek mindenképp jelentkezzetek be kedd estig ezen emailcímen preventes.zsu@gmail.com !

Várlak szerettettel Benneteket!

Zsu