Triggerpont terápia + Preventív FitT mozgásprogram

Voltál már úgy, hogy hiába mentél orvoshoz egy adott fájó testrésszel (derék, hát, térd, nyak), masszíroztattad is és mindent megtettél, hogy az állandósult fájás elmúljon?

Az eredmény azonban ideig-óráig tartott. Lehet, hogy a probléma oka a stresszes izomcsomóidban rejlik, mely a vázizmokban és az azt körülvevő fasciában (kötőszövet) jól tapintható kis csomócskában rejlik.

Mikor lehet erre szükség?
Ha az izomban kis csomók alakulnak ki, az izom nem képes funkcióját ellátni, befeszül és kihat az egész szervezet működésére .
Ezeket a csomókat oldjuk ki a Triggerpont terápiával. 

Milyen kezelési reakcióra kell számítani a Trigger pont kezelése közben és a kezelést követő napokban?

A kezelés alatt a pontokban és a kisugárzási területükön fájdalom léphet fel, ami a pontok keringésének javulásával az adott pont kezelésekor rövid idő alatt csökken vagy megszűnik. Ez a folyamat a jele a pont vérkeringésbe való visszakapcsolásának és a gyógyulás első lépése.
A kezelést követő napokban izomlázszerű fájdalom is felléphet a kezelt területen, ami néhány nap alatt elmúlik.
A kezelést követően azonnal "megkönnyebbülés érzés"-ről számolnak be a páciensek, ami a feszült, görcsös izomzat lazulásának és az izmok egymáshoz viszonyított tónus-eloszlás rendeződésének köszönhető. 

Mennyi ideig tart a kezelés? 
A kezelés mozgásterápiával együtt 60 perc. Az első alkalom Állapotfelméréssel kezdődik. 
A hozzám fordulót tanácsokkal és otthoni mozgásjavaslattal látom el, hogy a csomók ismét ne alakuljanak ki. Egyéntől és terheltségi szinttől függ, hogy hány kezelésre van szükség.
Ár:
5000 Ft/alkalom
Helyszín:
1043 Budapest, Nyár utca (egyeztetés emailben: preventivfitness@gmail.com)  

Nincsenek megjegyzések: