2023. december 29.

Hasformálás, fogyás: "Fit 15 perc" 6 hetes online program


 "Fit 15 perc" 6 hetes online Program

Ez a program kifejezetten elfoglalt anyukáknak készült. A hat hét telis-tele van rövid, de hatékony 15 perces edzésekkel, támogató kapcsolattartással és egy  életmódváltás-tervezővel. Célunk az egészség és az energiaszint növelése, miközben könnyen beilleszthető a mindennapi rutinba.

Edzések:

  • Heti 3 alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken, elküldök neked egy 15 perces edzés videót. Ezek az edzések olyan tervezésűek, hogy bármikor könnyen beilleszthetők a napirendedbe.
  •  Minden héten egy törzsgyakorlatsor is vár rád, mely szétnyílt hasizommal végezhető. Ezek a gyakorlatok segítenek erősíteni a törzsizmokat, fokozatosan növelik az erőnlétedet.

Heti kapcsolattartás:

  • Az egészséges életmód kialakításához elengedhetetlen a támogatás és az információcsere. Ezért minden héten biztosítok  lehetőséget a kérdések feltevésére és válaszolok azokra. Ez segít az elkötelezettség megtartásában és a motiváció fenntartásában.

Életmódváltás-tervező:

  • A program részeként elküldök neked egy hat hetes életmódváltás-tervezőt. Bejegyezheted a célkitűzéseid, az étkezéseid és javaslatokat ad, mely életmódbeli  szokásokon érdemes változtatni. Minden héten újabb kihívásokat és tanácsokat kapsz a kitartásod és az egészséges szokások kialakítása érdekében.

Indulj el az egészséged felé vezető úton a Preventív Fitnesz 6 hetes programjával! Önmagad és egészséged megérdemli a figyelmet és gondoskodást. Legyél részese egy támogató közösségnek, és érezd jól magad a testedben és lelkedben.

 Olvass róla és jelentkezz ITT!

Nincsenek megjegyzések: